Una mitja volta de Casas a 15 segons per al final dóna el triomf a l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta torna a guanyar (3-2) després de nou partits sense fer-ho amb un gol de Martí Casas a 15 segons per al final. Els florestans sumen els tres punts davant el Club Natació Sabadell, rival directe, en la 19a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. L'Olímpyc ha capgirat l'1 a 2 amb què s'ha arribat als últims cinc minuts i segueix quart per la cua fora del descens.

El partit entre quart i cinquè classificats per la cua s'ha iniciat amb dues mans fora l'àrea del porter visitant en set minuts que li han costat la targeta vermella i jugar amb un menys durant dos minuts. L'Olímpyc ha aprofitat aquest avantatge per fer el primer gol mitjançant Fernando amb un xut que ha tocat el pal i ha acabat entrant. Tots dos equips disposaven d'ocasions, però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat amb l'1 a 0 al descans.

A la represa, Albert Cardona i Diego Neira han desaprofitat un contraatac clar per ampliar l'avantatge i en 20 segons el Club Natació Sabadell ha capgirat el resultat amb dos gols, un de contraatac i l'altre amb un xut. Cardona ha fet un pal que podia haver estat l'empat i a cinc minuts per al final la fe de Miquel Verdaguer en una pilota perduda per l'àrea ha dut l'empat i l'esperança a Can Llobet. Els florestans no acceptaven l'empat i jugant de cinc Oriol Romero ha errat un mà a mà. Amb 20 segons per a l'acabament Martí Casas s'ha inventat una mitja volta per donar un triomf que els blau-i-blancs no assaborien des del nou de novembre.

L'autor del gol del triomf florestà, Martí Casas, creu que han treballat molt aquesta setmana per aconseguir aquest resultat i que el triomf se l'ha endut qui més ha cregut.

Martí Casas

Hem entrenat molt bé. Ens ha anat bé aquest triomf perquè era un rival directe. Qui creu més s'endú el partit.

El proper rival de l'Olímpyc és el Sant Andreu de la Barca, equip situat a la mitja taula.