El Mira-sol Baco referma l'ambició esportiva del seu primer equip


  • Comparteix:

Joan Salabert (esquerra) ha presidit l'assemblea del Mira-sol Baco

Joan Salabert (esquerra) ha presidit l'assemblea del Mira-sol Baco

El CFU Mira-sol Baco referma l'ambició del seu primer equip marcant com a objectiu l'ascens del primer equip. Ho ha fet en l'assemblea general ordinària, on ha establert el pressupost per aquesta temporada en 105.000 euros. En un acte que ha tingut lloc al Casal de Cultura de Mira-sol i que ha comptat amb una desena de socis, també s'ha aprovat també la modificació dels estatuts per tenir el personal en règim de voluntariat i poder complir així amb la nova normativa de la Seguretat Social.

Més enllà de les qüestions econòmiques, el club ha aprofitat per presentar la memòria esportiva de la temporada anterior, destacant els tres ascensos de categoria de juvenils, infantils i benjamins, a més de la memòria d'activitats del curs passat. Tot plegat en una assemblea que, com ressalta el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, mostra el bon estat de salut de l'entitat.

Joan Salabert

Ha estat una assemblea amb un any de tràmit, el club està funcionant perfectament bé a nivell econòmic i a nivell esportiu tenim un gran objectiu, pujar l'amateur.


Per aquesta temporada, a més de l'aprovació del pressupost, s'han remarcat com a objectius l'ascens de l'amateur, obtenir un major patrocini local, a més de la voluntat de poder fer un Campus de Setmana Santa. Com cada any, el colofó arribarà al juny amb el torneig del club durant tres dies. També es crida els socis a renovar el carnet fins el 30 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.