El Junior guanya i s'aproxima als primers llocs del grup 3 de Segona Catalana


  • Comparteix:

El Junior guanya (2-0) davant el Sant Esteve Sesrovires en la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana. Els gols d'Arnau a la primera meitat i Hayato a la segona han servit en safata el triomf blau-i-negre.

Després de tres jornades sense guanyar, el Junior s'ha embutxacat tres punts a casa al passar per sobre del Sant Esteve Sesrovires, equip en zona de descens.

Un gol matiner d'Arnau al minut 6 ha permès els blau-i-negres jugar amb calma i sense presses, i això s'ha transmès al camp amb un joc concentrat al mig del camp sense gaires sortides. El Junior ha rematat tímidament a la porteria contrària, però no ha disposat d'ocasions clares de gol. El Sant Esteve Sesrovires s'ha mantingut en segon pla i ha concentrat els seus esforços en evitar que els santcugatencs creuessin la línia del mig del camp.

A la represa la tònica del partit s'ha mantingut igual, amb la diferència que la línia ofensiva del Junior s'ha mostrat més predisposada a rematar entre els tres pals. Les polèmiques decisions arbitrals han derivat en l'expulsió del tècnic blau-i-negre, Paco Carballo, al minut 73 de partit després de protestar per una acció sobre un dels seus jugadors. Al minut 87 Hayato ha fet la segona diana local i ha tancat el marcador donant la victòria als locals (2-0). L'entrenador de l'equip, Paco Carballo, s'ha mostrat satisfet pel resultat però no pel joc mostrat.

Paco Carballo

Avui podem salvar el resultat i el que genera tenir tres punts més, però la sensació és agredolça perquè el joc no ha estat bo.


La propera setmana els santcugatencs jugaran a domicili amb el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.