Tres gols d'Albert Cardona donen el segon triomf consecutiu a casa a l'Olímpyc


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta encadena el segon triomf consecutiu a casa en vèncer (5-3) el Premià en la 21a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han anat per davant en el marcador des dels vuit segons de joc, però no han certificat el triomf fins els últims instants. Albert Cardona en tres ocasions, Miquel Verdaguer i Dani Martí han estat els autors dels gols locals.

Vuit segons ha trigat Albert Cardona en estrenar el marcador a Can Llobet després de recuperar una pilota en la sacada inicial del Premià. Als 20 segons l'Olímpyc podia haver fet el segon, però Oriol Romero ha xutat al pal. A partir d'aleshores el Premià ha entrat en el partit i en el minut 10 ha fet un xut a la fusta, però poc després Miquel Verdaguer ha fet el 2 a 0 en una pilota perduda per l'àrea. Els florestans mantenien el resultat fins que en una jugada protestada pels locals l'àrbitre ha xiulat un doble penal amb què els visitants han escurçat distàncies, aprofitant la passivitat de la defensa blau-i-blanca.

A la represa, Albert Cardona ha tornat a anotar a favor del seu equip gràcies a una bona paret. Amb dos gols de desavantatge els premianencs apretaven fins que Adrià ha fet el 3 a 2 que tornava a donar emoció. Amb els visitants bolcats a l'atac Dani Martí ha recuperat una pilota per marcar a plaer el 4 a 2, però de nou el Premià ha reaccionat, aquest cop mitjançant una mitja volta de Calderón. Oriol Romero ha pogut sentenciar en un contraatac, els visitants han pogut igualar, però finalment i en gairebé l'última jugada del partit Albert Cardona ha sentenciat fent el seu tercer gol i el cinquè del seu equip.

Un dels protagonistes dels partits, Albert Cardona, es mostra satisfet pel triomf i creu que es mereixien un resultat així.

Albert Cardona

Portàvem moltes setmanes treballant molt dur i no treiem partits així. Ha estat merescut i ja ens tocava.




El proper rival de l'Olímpyc és l'IGGA Prosperitat, equip en posició de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.