El femení del SantCu empata contra el Suburense a cinc minuts del final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Sant Cugat Esport empata (1-1) al camp de la Suburense a la 20a jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les noies de Carles Rubio han pogut treure un punt en un partit que han empatat amb un gol de Marta Feliu a falta de cinc minuts per al final.

El gol de les santcugatenques ha trencat una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. El matx contra la Suburense semblava que seria una nova derrota per a l'equip vermell-i-negre, que ha vist com en les darreres jornades Fontsanta-Fatjó, Levante-Las Planas i Sant Andreu havien deixat sense puntuar a les santcugatenques.

Després d'un primer temps sense gols, les locals s'han avançat en el 62 amb un gol de Lourdes Sorroche. Un gol que deixava les coses molt malament per a les santcugatenques que han tingut en Marta Feliu la seva salvadora amb un gol en el 85, que feia justícia en el marcador després del gran nombre d'ocasions del que ha gaudit el Sant Cugat Esport.

L'empat deixa a les santcugatenques desenes amb 25 punts, mentre que la Suburense és 12a amb 20. El partit ha tingut la nota negativa amb la lesió de la vermell-i-negre Lidia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.