El FS Sant Cugat venç el Montcada i es queda a un punt de la salvació

La defensa de la segona part ha donat el triomf als vermell-i-negres

El Futbol Sala Sant Cugat es desfà (6-3) del Montcada en la 23a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i es queda a un punt de la permanència. En un primer temps amb un gran encert els vermell-i-negres han marxat al descans amb un 4 a 3 favorable. A la represa, la defensa santcugatenca s'ha imposat i amb dos gols a favor i cap en contra han sentenciat el partit.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha avançat ràpidament mitjançant Pau Savé, però els montcadins han capgirat el resultat en dues jugades seguides. Els locals no han perdut la cara al matx i Jordi Savé ha igualat de nou. Aleshores ha aparegut Richi per posar un avantatge de dos gols amb el qual semblava que s'arribaria al descans. Gairebé al final del primer temps el Montcada ha escurçat distàncies per fer el 4 a 3.

El primer període ha acabat amb set gols repartits entre els dos equips, però a la represa la dinàmica ha canviat i les defenses s'han imposat.

12 minuts sense veure cap gol han passat en el pav 3 de la Rambla del Celler fins que unes mans dins l'àrea han provocat el penal amb el que Richi ha fet el 5 a 3. A cinc minuts per al final l'expulsió per protestar d'un jugador visitant ha aplanat el camí als vermell-i-negres. Jugant amb un home més, Casas ha aprofitat per fer el 6 a 3 fent valer la superioritat numèrica. Amb aquest resultat el Futbol Sala Sant Cugat suma 17 punts i es queda a un de la permanència que marca, amb 18, la Prosperitat.

El tècnic vermell-i-negre, Albert Tejero, destaca que després de la feina que han fet ara toca seguir remant per assolir l'objectiu.

Albert Tejero

El difícil ja ho hem fet que era competir per estar aquí. Hem de seguir treballant com hem fet fins ara perquè estem molt a prop.

El proper rival del Futbol Sala Sant Cugat és el La Unión Las Palmas, líder del grup 3 de la Segona Divisió B.