El SantCu femení torna a tastar la victòria després de vuit jornades


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya el Gladiador (5-0) en la jornada 25 del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques han passat per damunt del cuer en un matx on podrien haver marcat més gols. Amb aquest resultat les noies de Carles Rubio trenquen una ratxa negativa de vuit partits sense guanyar.

El Sant Cugat Esport femení no ha tingut rival aquesta tarda a la ZEM Jaume Tubau. Les vermell-i-negres han tancat el Gladiador des de l'inici i han executat 20 minuts d'avassallament sobre la porteria contrària. Les santcugatenques han trobat espais amb una facilitat insultant, però a l'hora de rematar se'ls ha fet gran la porteria. A la mitja hora de joc les visitants han aprofitat el desencert del SantCu per avançar línies i fer alguna aproximació tímida.

Les vermell-i-negres han trobat finalment el premi a la seva insistència amb el gol d'Elena, que ha arribat al minut 42 després d'una jugada enrevessada. El partit marxava al descans amb el mínim avantatge local.

El SantCu no ha donat opció a una utòpica reacció visitant i ha tancat el matx en els primers minuts de la represa. Andrea i Alex, per partida doble, han marcat tres gols en set minuts que sentenciaven el partit. El Gladiador ha abaixat els braços i Andrea ho ha aprofitat per segellar el marcador amb el 5-0 definitiu. L'entrenador del Sant Cugat Esport femení, Carles Rubio, ha destacat que el seu equip ja es mereixia sumar una victòria.

Carles Rubio

Ens mereixíem guanyar des de fa jornades


La setmana que ve el SantCu femení visitarà el camp del Molins de Rei, tercer classificat amb 51 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.