Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc afronten un derbi amb la permanència en joc


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada a Can Llobet

Imatge del partit d'anada a Can Llobet

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta afronten aquest dissabte a les vuit del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler un dels derbis més decisius dels darrers anys. Els vermell-i-negres han de guanyar i esperar punxades d'altres rivals per no perdre la categoria, mentre que els florestans amb la victòria i fins i tot un empat, depenent d'altres resultats, poden salvar-se.

Pocs s'imaginaven que el partit d'aquest dissabte seria tan decisiu per als dos equips de futbol sala de la ciutat. L'escenari és un dels més emocionants possible per a un derbi, dos equips que a part de la rivalitat ciutadana, hauran de lluitar amb la necessitat d'escapar del descens.

Qui millor ho té és l'Olímpyc Floresta, que amb 26 punts depèn d'ell mateix i no ha d'esperar resultats dels altres, sempre que guanyi els dos partits que li resten. Per al partit contra els vermell-i-negres, Xaloc Rion, disposa de tot l'equip a excepció de les baixes habituals. Xaloc destaca la importància del matx al marge del derbi.

Xaloc Rion

Si guanyem pràcticament aconseguim la salvació i per això, al marge del derbi, és un dels partits més importants.


En canvi, el Futbol Sala Sant Cugat ha de guanyar l'Olímpyc i esperar que Prosperitat o Natació Sabadell no guanyin, i fins i tot que els sabadellencs no empatin. De totes maneres una derrota davant l'Olímpyc condemnaria els d'Albert Tejero al descens sense haver d'esperar altres resultats. Per això, el tècnic del conjunt vermell-i-negre, Albert Tejero, dóna molt valor al partit.

Albert Tejero

Tenim la possibilitat de lluitar fins a l'últim partit, per això és important com a mínim puntuar.


El partit es juga a partir de les sis de la tarda al pav 3 de la Rambla del Celler. El Futbol Sala Sant Cugat continua amb la baixa de Marc Casas i el dubte de Marc Rubira. L'Olímpyc, de la seva banda, no podrà comptar amb el lesionat Aitor Solà, mentre que els descartats per decisió tècnica són Martí Arimany, Diego Neira, Marc Feu i Xavi Martín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.