El 1r Torneig Nocturn Mixt de futbol 7 reunirà més de 130 jugadors


  • Comparteix:

Cartell del Torneig Nocturn mixt de futbol 7 / Font: Pbsantcugat.com

Cartell del Torneig Nocturn mixt de futbol 7 / Font: Pbsantcugat.com

El 1r Torneig Nocturn Mixt de futbol 7 reunirà vuit equips en el primer torn i cinc en el segon, comptant amb un total de 132 jugadors inscrits que competiran per fomentar els bons valors. La competició, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, donarà el tret de sortida aquest dissabte a les nou del vespre a Can Magí.

El torneig està adreçat als alumnes de tots els instituts i centres escolars de Sant Cugat, així com a casals, centres cívics per a joves i entitats esportives i culturals. El primer torn serà per a equips en què hi participin alumnes de 1r a 3r d'ESO, mentre que en el segon competiran alumnes de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat.

Cada equip jugarà un mínim de tres partits de 20 minuts cadascun, i durant l'acte la ZEM de Can Magí posarà en funcionament tots els seus serveis, com el bar o els vestidors. Mentre es disputin els partits, la Creu Roja, col·laboradora de l'acte, organitzarà tallers per reforçar la igualtat, fomentar les begudes saludabes i la bona alimentació.

El vicepresident de la Penya Blaugrana, Joan Carles Galofré, ressalta els valors de l'activitat.

Joan Carles Galofré

La Penya Blaugrana SC organitza l'activitat amb l'objectiu d'informar els joves dels perills que comporta la beguda de begudes alcohòliques a l'adolescència.


El format del torneig es basa en dos grups per a cada torn, i els dos primers equips passaran a semifinals. Tot plegat, en una festa d'esport per als valors que s'allargarà fins les tres de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.