El Junior, molt afectat per les baixes, rep un Moja en progressió ascendent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior de futbol reprèn la lliga de Segona Catalana aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda a casa davant el Moja. El partit enfrontarà dos equips que, sense pressió, jugaran fins a final de temporada amb el principal al·licient de sumar el màxim possible per millorar la seva classificació. Les nombroses baixes obligaran al tècnic local, Paco Carballo, a recórrer, de nou, a jugadors del B i del juvenil.

Els blau-i-negres, sisens, no esperen un partit fàcil davant els penedesencs, desens, que passen per un bon moment i han anat de menys a més. Tot i que el Junior ja els va derrotar en l'anada (0-3), els santcugatencs saben que es tracta d'un rival que dóna molta feina.

El Junior, molt castigat per les lesions al llarg de la temporada, intentarà competir el que resta de lliga com ho ha fet fins ara, amb il·lusió i ganes, i amb l'ajuda del sènior B i del juvenil. En aquest sentit, el tècnic Paco Carballo considera que és una bona oportunitat perquè les joves promeses es vagin acostumant a la categoria.

Paco Carballo

Suposo que el Moja vindrà a gaudir i a consolidar-se en la categoria. Nosaltres tenim els nostres objectius, un d'ells quedar el més amunt possible a la classificació.


Una victòria local permetria al Junior atansar-se a l'Unificación Bellvitge, cinquè, que ara es troba a cinc punts i aquesta jornada rep un rival directe, el Can Vidalet, tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.