El FS Sant Cugat s'acomiada de la Segona B i l'Olímpyc seguirà un any més

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta empaten (3-3) en el derbi santcugatenc corresponent a la penúltima jornada del grup 3 de Segona Divisió B. La igualada sentencia els vermell-i-negres al descens i dóna la permanència als florestans que seguiran per segona temporada consecutiva a la tercera màxima categoria estatal.

Partit amb tensió des de l'inici i algunes ocasions que han malbaratat tots dos equips. Els àrbitres han volgut aturar els nervis a base de targetes, algunes per queixar-se, i Albert Cardona en el minut 12 quan ja tenia una amonestació per protestar ha vist la segona per una falta. En la primera jugada amb superioritat numèrica Jordi Savé ha estrenat el marcador fent embogir una part del pavelló, ple de gom a gom. L'Olímpyc no ha trigat a reaccionar i tres minuts més tard, Martí Casas en una jugada individual ha tornat a posar les taules en el marcador. A dos minuts per al descans, Xaus ha perforat l'escaire de la porteria d'Òscar Cruz i poc després Jordi Savé en un doble penal ha ampliat l'avantatge per fer el 3 a 1.

El FS Sant Cugat ha sortit a defensar el resultat en el segon temps i no deixava espai als florestans, que tot i tenir alguna ocasió no arribaven amb claredat. A cinc minuts per al final, el partit s'ha tornat a encendre en emoció amb el gol en pròpia porteria de Marc Rubira quan intentava rebutjar un xut de Miquel Verdaguer. El matx ha anat creixent en intensitat i, amb l'Olímpyc jugant-s'ho tot a l'atac amb porter jugador, Richi ha estat a punt de sentenciar amb un xut de camp a camp que no ha entrat per poc. Els florestans han seguit intentant-ho i Verdaguer ha fet l'empat provocant que el desenllaç del descens i la permanència es disputés en tan sols tres minuts.

Xaus ha tingut el triomf del FS Sant Cugat als seus peus, però no ha entrat i tot i anhelar la victòria fins els últims instants l'enfrontament ha acabat en empat sentenciant els locals i desbordant l'alegria dels florestans.

El tècnic local, Albert Tejero, lamenta el descens, però creu que l'errada va ser la derrota a la pista del Premià en la jornada anterior.

Albert Tejero

Baixem pel derbi i és un mal moment, però el descens ve per la derrota en l'última jornada davant el Premià.

Per la seva banda l'entrenador visitant, Xaloc Rion, destaca que han aconseguit una fita històrica per l'Olímpyc i que el resultat és just.

Xaloc Rion

Emotivament estem aquí. Ells són l'equip gran, però ens quedarà per sempre fer baixar el Sant Cugat a casa seva. El resultat és just.

L'empat del CN Sabadell a la pista del La Unión i la derrota del la Prosperitat a casa del Bar Mi Casa provoquen que sabadellencs i barcelonins es juguin l'última plaça de permanència en l'última jornada.