La manca d'efectivitat condemna el Junior davant el Juventud Prat

Quarta derrota (2-3) consecutiva del Junior a casa, aquest cop contra un Juventud Prat que ha sabut aprofitar les seves oportunitats en un partit corresponent a la 31a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Tot i avançar-se en el marcar, els de Paco Carballo no han tancat, un cop més, el partit.

El partit ha començat amb domini territorial per part del Junior, que s'ha posat per davant després d'una gran jugada col·lectiva que ha culminat Abu Rafiu al minut 11. El gol confirmava el domini blau-i-negre, però en una mala sortida de pilota dels locals al minut 17, Daniel Fermoselle ha definit un bon contraatac per empatar el partit. Només cinc minuts després, el mateix Fermoselle aprofitava una jugada d'estratègia per posar l'1-2 al marcador. A 10 minuts per al final, Joan Suriol posava l'empat al marcador aprofitant una altra excel·lent combinació entre els jugadors blau-i-negres.

Al segon temps, el ritme del partit ha caigut de forma notable, tot i que el Junior seguia acostant-se tímidament a la porteria pratenca. Però ha estat el Juventud qui ha acabat posant-se per davant al marcador, gràcies a una falta magistralment executada per Carlos Corchado. A partir del tercer gol, els visitants s'han atrinxerat a la seva àrea i el Junior no ha trobat la manera d'alterar el marcador, que ja no s'ha mogut fins al final del partit.

L'entrenador blau-i-negre, Paco Carballo, lamenta la manca d'encert del seu equip als últims partits.

Paco Carballo

En tenen quatre i ens en marquen tres. Tenim situacions i no les materialitzem. Ens falta la punteria per millorar la punteria.

El Junior, que manté la sisena posició a la taula, visita la propera jornada el Sitges, que actualment ocupa posició de promoció de descens.