L'Olímpyc Floresta diu adéu a la temporada amb un triomf a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta acomiada la temporada amb un triomf (5-3) davant l'Esparreguera en un enfrontament sense res en joc després d'assolir la permanència la darrera jornada. Els florestans s'han avançat en el primer temps, però han vist com els visitants capgiraven el marcador. En els últims instants, el locals han fet tres gols per sentenciar el matx.

L'Olímpyc s'ha avançat en el minut tres després d'una jugada entre Fernando i Miquel Verdaguer que ha culminat el primer i poc després Rubén ha fet el segon. Quan només s'havien jugat quatre minuts els locals ja dominaven per dos gols, però aleshores l'Esparreguera ha reaccionat i s'ha anat acostant a la porteria florestana. En el minut 12 Gerard ha escurçat distàncies després de recuperar una pilota. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

Als 21 segons de la represa, l'Esparreguera ha igualat el matx i en el minut 28 en una jugada sorprenent de còrner els visitants s'han avançat per primer cop. El matx es posava difícil per als locals, però Marc Feu ha tornat a fer entrar el seu equip amb la igualada a tres quan encara quedaven nou minuts. Un pal visitant ha precedit el gol de Diego, que amb un toc subtil, ha fet el quart gol florestà. L'Esparreguera ha disposat d'ocasions per empatar, però a vuit segons per a l'acabament Xavi ha sentenciat el matx amb el seu primer gol de la temporada.

L'autor de l'últim gol florestà de la temporada, Xavi Martín, destaca que és important acabar bé i que jugadors que compten amb menys minuts agafin confiança.