Derrota ajustada del Sant Cugat Esport al camp del Gornal


  • Comparteix:

El SantCu ha caigut davant el Gornal

El SantCu ha caigut davant el Gornal

El Sant Cugat Esport no ha pogut superar la pressió ambiental i les urgències d'un equip que es jugava la salvació definitiva i ha caigut al camp del Gornal (1-0) en matx corresponent a la 31a jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol.

El Sant Cugat Esport ha vist truncada la seva ratxa de tres victòries consecutives davant un Gornal que ha fet un pas molt important cap a la salvació definitiva, tot i que els vermell-i-negres han disposat d'alguna ocasió per empatar el partit, especialment en el primer temps, en què han gaudit de dues. El marcador, però, no s'ha mogut durant els primers 45 minuts.

Al segon temps, les coses s'han torçat per als vermell-i-negres, que han vist com el Gornal es posava per davant amb un golàs de José Antonio González als tres minuts de joc. Uns minuts després, l'àrbitre expulsava a Xavier Martín per doble amonestació. Amb 10, el Sant Cugat Esport ja no ha pogut aixecar el resultat.

L'entrenador santcugatenc, Camilo Speranza, assegura que ha estat un partit difícil també per raons extraesportives.

Camilo Speranza

Més enllà d'allò futbolístic hi ha contextos que ens condicionen. El d'avui era inusual i no ens hem sabut adaptar-nos a la situació.


El Sant Cugat Esport es manté en novena posició quan falten només tres jornades i la setmana que ve visita el Cubelles, que es juga la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.