El Sant Cugat, a derrotar el colíder, el Blanes


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat de futbol-sala vol retallar distàncies amb el Blanes, colíder del grup. Els santcugatencs estan a cinc punts dels locals. El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, recupera a tots els seus efectius per aquest enfrontament.

Inici de 2008 complicat pel Winterthur Sant Cugat. Els de Jaime Martínez ocupen la cinquena posició amb 22 punts, a cinc dels dos colíders, el Premià i el Blanes. Els del Maresme són l'únic equip del grup que encara no ha perdut cap partit com a local. Díficil repte doncs pels vermell-i-negres que recuperen tots els seus efectius amb l'arribada del nou any. El jugador del Winterthur, Richi Martínez, espera iniciar el 2008 amb triomf per retallar diferències amb els dos primers classificats.

Richi Martínez

Esperem començar l'any amb triomf


Els de Jaime Martínez han de redreçar el rumb del final del 2007 on van perdre l'última jornada de l'any davant el Montmeló tot i que s'ha d'afegir que els santcugatencs tenien moltes baixes. Ara, amb tots els efectius, els vermell-i-negres volen donar un cop d'efecte a la lliga. El matx entre el Blanes i el Winterthur Sant Cugat donarà inici a les sis de la tarda a pista dels de la Costa Brava.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.