Resultat d'escàndol

L'Axa Sant Cugat es col·loca a només dos punts de l'ascens després de guanyar per 11 a 5 al Premià de Mar. Els santcugatencs superen amb claredat a un rival que acaba amb tres jugadors expulsats.

Espectacular. Aquesta és la paraula que millor defineix la primera part dels nois de Jaime Martínez. I això que el rival era el segon a la classificació. Però poques vegades s'ha vist al PAV-3 un equip amb tantes ganes de guanyar. Els santcugatencs han sortit amb tanta intensitat i tant concentrats que en només 7 minuts ja guanyaven per 6 gols a 0.

El Premià de Mar s'ha vist superat en totes les facetes del partit, tant que els seus jugadors han acabat desquiciats i tres d'ells expulsats molt abans del final. Tot i això, els del Maresme han tingut bones ocasions, però la gran actuació de David Masdeu i els pals han fet més fàcil el triomf local, que al descans guanyava per 9 a 3.

A la represa i amb el partit pràcticament decidit els santcugatencs han baixat el ritme, però sense perdre el control del matx. Al final, 11 a 5 i tres punts que apropen als vermell-i-negres una mica més a l'ascens. Al final, el tècnic Jaime Martínez s'ha mostrat molt content del treball del seu equip, que ha entrat en una dinàmica positiva en els últims partits.

Jaime Martínez

Hem fet uns entrenaments molt bons, i això s'ha notat al partit i el resultat. Estic molt content.

La setmana vinent, l'Axa visita la pista del Rubí, un dels equips de la part alta de la classificació i que serà una veritable pedra de toc per conèixer les aspiracions reals d'ascens dels santcugatencs.