Cop d'efecte a la lliga

L'Olimpyc Floresta derrota al líder, el Tàrrega, per un contundent 1 a 5. Els homes de Pepe Sánchez se situen a només dos punts del primer classificat.

Els homes de la Floresta es van trobar un Tàrrega molt agressiu, que va sortir a per totes sabent que l'equip que es trobaria no seria en cap cas l'Olimpyc de la primera jornada. I de fet així va ser, tot i les envestides constants per part del Tàrrega, l'Olimpyc va saber frenar les intencions lleidatanes. La tònica d'atac dels d'Urgell es va trencar en un contraatac ben definit per Xaloc que posava el 0 a 1 i amb aquest mateix resultat s'arribava al descans.

Pocs minuts després de l'inici de la segona part, Aleix posava el 0 a 2 al lluminós i Jaume, tres minuts més tard feia el 0 a 3. D'aquí fins al final el Tàrrega va jugar molt nerviós posant molt poc cap i massa cor, com a conseqüència d'això el joc del líder va passar a ser força brut. Tot i això al minut 10, el Tàrrega va encertar l'única diana que faria en tot el partit, que posava l'1 a 3. La resposta final florestana es va traduir en dos gols de Jose als minuts 14 i 17 que posaven el definitiu 1 a 5.

Pepe Sánchez, tècnic de l'Olimpyc comenta com va anar el partit.

Pepe Sánchez

Al principi ells van apretar però la nostra defensa va estar molt bé i després del primer gol tot va ser més fàcil

Els homes de Pepe Sánchez se situen segons passant al Casa Alcalà, que ha perdut en la seva cita de la 16a jornada i a tant sols 2 punts del no tant imbatible líder de la Nacional B, el Tàrrega. En conclusió la segona volta de lliga no podia haver començat millor pels homes de Pepe Sánchez. La Nacional B té un color més florestà, això sí, sense adormir-se. El proper rival dels florestants és el Pallejà, penúltim classificat, un rival a priori assequible.