Tot i la victòria ja no poden ser líders


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat venç 6 a 1 al Grup Peix Ros en un partit molt còmode pels santcugatencs. Tot i guanyar, la victòria del Rubí fa que la primera plaça sigui ja impossible pels santcugatencs.

Havien de guanyar i esperar que el líder, el Rubí, perdés o empatés per retallar punts. L'AXA Sant Cugat ha complert amb la seva part i ha vençut al Grup Peix Ros per 6 gols a 1, però la victòria del Rubí a la pista de l'Arenys de Munt fa que els santcugatencs només puguin aspirar a la segona plaça, ja que els Rubinencs s'han assegurat l'ascens i el lideratge.

El partit ha començat amb un ritme fluix per part de tots dos equips. Però els santcugatencs, coneixedors de la necessitat d'aconseguir la victòria, han incrementat el ritme i els gols han anat caient un darrere l'altre fins el 4 a 0 de la primera part. Els golejadors Cristian, Pol i Fillo en dues ocasions. A la represa, Fillo ha aconseguit una diana més i Carlos feia un gol de rabona, posant el 6 a 0. Els visitants han escurçat distàncies deixant el 6 a 1 definitiu. Jaime Martínez fa aquesta lectura del matx.



JAIME MARTINEZ

El partit no ha tingut historia, alguna contra però ells han fet molt poc. Nosaltres hem tingut moltes ocasions per guanyar per molt més.




Ara, la propera setmana, darrera jornada de lliga, l'AXA visita la pista del Premià amb la segona plaça en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.