El Comitè decidirà


  • Comparteix:

El Comitè de la Federació Espanyola de futbol sala decidirà aquest dimecres sobre la suspensió del matx entre l'Olimpyc i el Ripollet. L'Olimpyc aportarà imatges, l'acta del partit i l'informe policial per argumentar l'agressió que van patir els seus aficionats per part dels Ultras del Ripollet.

El derbi de la Nacional A entre l'Olimpyc i el Ripollet està pendent de resolució per part de la Federació Espanyola de futbol sala. Aquest dimecres es podrà conèixer si el partit es reprèn o els tres punts són per l'Olimpyc Floresta. L'entitat que presideix Àngel Ruiz aportarà proves importants com les imatges del matx i l'agressió a un periodista de Cugat.cat, l'acta del partit i l'informe policial. D'aquesta manera els florestans volen demostrar que la seva afició es va comportar correctament.

Tot queda pendent d'aquest dimecres, la Federació Espanyola té la pilota sobre la seva teulada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina pena haver de presenciar fets i conductes com els de dissabte. Tots plegats ens ho hem de fer mirar. Que cap individu no pot representar un col·lectiu és ben cert, per això ni els aficionats de la Floresta que van provocar part de l\'aldarull no són l\'Olimpyc, ni el grup de radicals de Ripollet el seu equip. Però els responsables d\'un i altre club haurien de valorar si els convé permetre que individus com aquests els vulguin representar des de la graderia. Que ens deixin gaudir de l\'espectacle esportiu, que a això hi anavem!

alafan. Enviat el 21/oct/08


No hi ha gent mes impresentable que els aficionats de la floresta, jo estava disabte al pavelló i ja et dic \\" senyor periodista\\" que l\\'aficio de la floresta no es va portar gens correctament. Soc florestà i m\\'avergonyeixo de l\\'equip del meu barri.

Jofre. Enviat el 22/oct/08


Sabeis lo que puede pasar por mostrar imagenes de gente sin tapar las caras y sin consentimiento, no? Espero que si, porque el video que adjuntais puede ser motivo de denuncia.

00. Enviat el 23/oct/08


Jo sóc Sant Cugatenca, la veritat és que no sóc gaire aficionada però un dels àrbitres que hi havia era amic meu i vaig passar un moment. Respecte a les provocacions contínues de la Floresta, em van deixar preplexa, va ser molt desagradable. Jo estaba pràcticament només entrar a l'esquerra. Primer es va veure com els jugador i entrenadors casi es donen d'òsties perqué un jugador de la Floresta que es va fer mal, va llençar la pilota amb força i mala llet contra la banqueta del Ripollet, increible però la gent de la Floresta va aplaudir aquesta acció. Després alguns nois amb xandall de color blau van esta amenaçant a un jugador de l'equip contrari quan l'arbitre no estava a prop per sentir-ho, escupitades i tot incloses (quin fàstic, es repugnant). Em va semblar lamentable, però jo crec que no pots permetre que t'escupeixin, t'amenacin i demés sense defèndret. Vergonyós, però en aquest cas....estic a favor de l'equip i aficionats del Ripollet.

santcugatenca. Enviat el 24/oct/08


yo presencie lo q se jugo tanto en pista como en la grada, 1º patetico, no defendere los actos de la aficion del ripollet, no a la violencia, pero si apludire el afan y la dedicacion por su equipo, saben animar cosa q el olimpyc no supo hacer, mucho ruido pero confundio los animos con la falta de respeto, tanto al colegiado, como jugadores, como aficionados y repito me parecio patetico, muchos hablan y tiran en cara a la aficion del ripollet q montaron un espectaculo patetico delante de niños, ojo mas patetico me parece q niños como habian en la grada q son de los filiales del olimpyc tengan el vocavulario y la saliva suficiente para poder escupir tanto y aun mas patetico estando sus padres delante, sigo sin aplaudir nada, ni una banda ni otra, fue patetico, lamentable, e jugado muchos años en el club y jamas habia sentido esa verguenza, un saludo y espero q no sucedan mas cosas asi, nos gusta el futbol sala no el boxeo en grada ni la provocacion.

ex-florestano. Enviat el 25/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.