Es retroben amb la victòria

L'Olimpyc Floresta supera per 3 gols a 2 l'Escola Pia i trenca una ratxa de sis derrotes consecutives. La gran actuació del porter Sandro ha estat clau en la victòria florestana.

Segona victòria de la temporada per l'Olimpyc i dosis de moral pels de Fran Burgueño, que anaven força necessitats d'un impuls com aquest. El ritme del partit ha estat lent, la clau del matx ha estat no cometre errors. El capità Xaloc i Marc Feu han transformat els dos únics gols del primer temps.

L'Escola Pia ha sortit molt fort al segon temps i ha transformat el 2 a 1 al minut 8 de la segona part. Marc Quintana ha tornat a deixar la diferència en dos gols posant el 3 a 1 al lluminós. Els visitants han tornat a escurçar diferències i han disposat d'un doble penal a falta de tres minuts que hauria soposat l'empat, però el porter Sandro l'ha pogut aturar. Resultat final de 3 a 2. El Capità de l'Olimpyc Floresta, Xaloc Rion

Xaloc Rion

Estem molt més tranquils

Dimarts vinent es jugarà a Can Llobet, a porta tancada, els 20 minuts de partit que resten del Olimpyc - Ripollet, suspès anteriorment per disturbis a la grada.