Les noies, en bona ratxa


  • Comparteix:

Les florestanes encaren una doble jornada

Les florestanes encaren una doble jornada

El conjunt femení de l'Olimpyc Floresta s'enfronta aquest dissabte al Vacarrisses. Les florestanes, novenes a la classificació, visiten l'últim classificat de la Segona Divisió A.

Les florestanes no han començat de la millor manera la lliga. Ara però, fa dues setmanes que les coses els van millor. I és que el conjunt femení de la Floresta porta dues victòries consecutives. Aquest dissabte tenen una molt bona oportunitat per encadenar el que seria la tercera victòria.

Però la jornada no acaba aquí. El dilluns que ve, les flrorestanes disputaran el matx aplaçat, per segon cop, davant el Sant Boi. Les del Baix Llobregat se situen vuitenes, un punt per sobre de les florestanes, a la Segona Divisió A.

La jugadora del conjunt florestà, Laura Grau, valora la situació de l'equip.


Laura Grau

Portem dues jornades consecutives guanyant. Ens hem de creure que podem i anar a per totes.


En cas de doble victòria el conjunt femení de l'Olimpyc Floresta, abandonaria la zona baixa de la taula i acabaria l'any entre els primers classificats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.