A ritme d'ascens


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat derrota clarament el Lloret per 7 gols a 1 i es consolida a la part alta de la Nacional B de futbol sala. Cinc gols en els últims quatre minuts permeten als santcugatencs guanyar tretze dels últims quinze punts en joc.

Una bona primera part dels vermell-i-negres els ha permès arribar al descans amb un marcador de 2 gols a 0. Dominant el joc i sense patiments han demostrat la seva superioritat davant un rival que espera el contraatac com a única arma ofensiva.

A l'inici de la segona part els homes de Jaime Martínez s'han relaxat i han cedit el control de la pilota als rivals. La bona defensa santcugatenca i la bona actuació del porter David Masdeu ha fet que els vermell-i-negres no patissin. Han aprofitat una jugada aïllada per marcar el tercer gol quan només falteven cinc minuts pel final del partit.

A partit d'aquest moment el Lloret ha decidit jugar de cinc i, malgrat marcar un gol, n'ha rebut cinc que han deixat el marcador final de 7 a 1.

Així valora el resultat el santcugatenc, Adrià Peiró

Adrià Peiró

El resultat ha estat just però potser una mica massa contundent. Quan han jugat de cinc han arribat tots els gols fins el 7 a 1 final


Una victòria que demostra el bon moment de forma dels jugadors santcugatencs. La setmana vinent tenen un matx decisiu a la pista del líder de la categoria, el Natació Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.