Els 3 punts han de ser de color vermell-i-negre


  • Comparteix:

L'AXA rep el Blanes

L'AXA rep el Blanes

L'AXA Sant Cugat té una gran oportunitat aquesta jornada de sumar els tres punts de la victòria i acostar-se a la zona d'ascens. Els de Jaime Martínez, cinquens amb un partit menys, reben el Blanes, conjunt que lluita per la permanència.

A priori hauria de ser un partit sense cap complicació pels de Jaime Martínez. Els santcugatencs són clars candidats a l'ascens a Primera Nacional A. Amb un partit menys, l'AXA Sant Cugat suma 41 punts i se situa a només 5 punts del líder, el Manlleu.

El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez analitza el rival.

Jaime Martínez

Crec que han fet una primera volta molt bona, la segona horrible. S'estan jugant el descens. Has de fer molta feina i sortir molt concentrat perquè no juguin el seu joc, que és jugar al darrere i a la contra.





En el partit d'anada els vermell-i-negres van perdre per 3 gols a 2 davant els de La Selva. Aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda, al PAV 3 de la Rambla del Celler, l'AXA Sant Cugat té una gran oportunitat per sumar els tres punts de la victòria davant d'un equip que ha canviat molt al llarg de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.