Sense pressió


  • Comparteix:

Ara toca pensar en la propera temporada

Ara toca pensar en la propera temporada

L'Olimpyc la Floresta visita dissabte la pista del Vall de Tenes. Sense res en joc pels florestans, que van perdre la categoria la jornada passada, els homes de Pepe Sánchez volen acabar la temporada amb el màxim de punts possibles. Per això sortiran a per totes davant el Vall de Tenes.

No es juguen res i ja no tenen la pressió de les darreres jornades d'haver de guanyar per no descendre. L'Olimpyc Floresta és equip de Nacional B, i és en el que queda de lliga quan intentaran regalar victòries als seus aficionats. L'entrenador florestà, Pepe Sánchez, vol encarar el que queda de temporada com a preparació per l'any vinent.

Pepe Sánchez

Estic preocupat pel primer i segon equip i vull acabar la temporda lo millor possible. Intentarem regalar alguna alegria a l'afició.




Dissabte visiten un rival molt complicat, un Vall de Tenes que, situat en quarta posició, a 4 punts del líder, té moltes opcions d'ascens a la Divisió de Plata. En el partit d'anada, els santcugatencs van caure clarament a casa per 3 gols a 7.

Dissabte a dos quarts de sis de la tarda (17:30h), Vall de Tenes- Olímpyc Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.