Mirant cap a la Nacional B


  • Comparteix:

L'Olimpyc cau derrotat per 6 gols a 4 davant el Lliçà d'Amunt, equip fort de la categoría

L'Olimpyc cau derrotat per 6 gols a 4 davant el Lliçà d'Amunt, equip fort de la categoría

L'Olimpyc Floresta ha perdut per 6 gols a 4 davant el Lliçà d'Amunt. Els homes de Pepe Sánchez s'han avançat al marcador, però els del Vallès Oriental han remuntat i han acabat imposant-se als florestans.

Aleix ha obert el marcador amb un gol purament oportunista. Els locals han perdut la pilota tot just començar el matx. Aleix ha robat l'esfèric i als 20 segons de partit els florestans s'han posat per davant al marcador. El partit ha estat caracteritzat per l'estira i arronsa constant. De l'1 a 1 s'ha passat al 2 a 1 fins arribar al 3 a 3 al final del primer temps.

La segona part ha seguit amb la mateixa tònica, però el Lliçà de Munt ha acabat imposant la seva autoritat sobre els de la Floresta. Pepe Sánchez ha utilitzat el seu darrer recurs en atac posant el porter-jugador quan el resultat era 5 a 3 favorable als locals. El 5 a 4 ha estat el resultat d'aquesta tàctica però, el porter de Lliçà de Munt ha tancat el marcador fent un xut que ha passat per sobre del porter florestà i ha posat el definitiu 6 a 4. Escoltem al capità blanc-i-blau, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

Vam fer un bon partit però el Lliçà té molt bon equip i es va acabar imposant.








La propera jornada l'Olimpyc rep la visita de la Unión, equip situat a la tretzena posició amb 32 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.