Campions invictes


  • Comparteix:

L'equip benjamí de l'Olímpyc Floresta és l'únic conjunt invicte a la història de l'entitat. Els florestans només cedeixen un empat en tota la lliga. Els de José González finalitzen la temporada amb una victòria per 12 gols a 3 davant el Mollet, segon classificat.

Els benjamins de l'Olímpyc Floresta han acabat campions de lliga invictes i passen a la història del club, ja que cap equip de l'entitat havia aconseguit aquesta fita. Els florestans han guanyat 25 partits i només han cedit un empat. Aquest fet demostra que el club disposa d'una gran pedrera.

L'Olímpyc Floresta s'acomiada de la temporada amb una victòria davant el Mollet, segon classificat, per 12 gols a 3.

Àngel Ruiz, president de l'Olímpyc Floresta, valora la temporada

Àngel Ruiz

Ha estat una temporada fantàstica i hem de continuar treballant per formar els nens.



L'objectiu del club és formar un bon ambient i crear grups d'amics que gaudeixin del futbol sala.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Hola, volia aprofitar la notícia de l’Olimpyc per felicitar a l’equip. Aquests nens que ens han fet gaudir del futbol a tots plegats durant aquesta espectacular temporada. Han demostrat durant tot aquest any un bon treball en equip, una gran maduresa i molt de respecte i “carinyo” als dos millors entrenadors. Donar les gràcies al Jose i al Víctor perquè sense ells és evident que no ho haurien aconseguit, i perquè a més de futbol creiem que en aquest club s'aprenen molts valors que cada vegada costa més de trobar com són el companyerisme, el joc en equip... Dir també que és una llàstima que marxi el Jose, que va arribar amb l’objectiu de guanyar-se als nens com a persona i entrenador, a part d’ensenyar-los la pràctica del futbol, i podem corroborar que marxa amb els objectius aconseguits. Tots ho sentim moltíssim, però desitgem que tingui molta sort amb el primer equip i que pugui donar com a mínim les mateixes alegries que ens ha donat a nosaltres com a entrenador dels benjamins aquest any. Tenim sort de que ens quedem amb el Víctor que ha demostrat ser incondicional amb nosaltres. Creiem que amb ell podem aconseguir altra vegada molts èxits. Moltes gràcies a tots per aquesta gran temporada que ens heu brindat.

Tarna. Enviat el 13/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.