Chema Redondo: 'L'objectiu és tornar a la Nacional A'


  • Comparteix:

L'Olimpyc torna a la feina

L'Olimpyc torna a la feina

L'Olimpyc Floresta ha iniciat aquest dilluns la pretemporada. Els florestans disputaran un total de set partits amistosos per preparar-se el millor possible de cara al retorn a la Nacional B. El tècnic florestà, Chema Redondo, espera poder aconseguir l'ascens a la Nacional A.

Després del descens a la Nacional B, els florestans han tingut tot l'estiu per recuperar-se i tornar a agafar amb ganes la competició oficial. Aquest dilluns l'Olimpyc ha tornat a la feina, amb els objectius, tal com diu el tècnic, Chema Redondo, més que marcats.


Chema Redondo

L'objectiu és pujar de categoria. És el que ens ha marcat el club i el que nosaltres volem assolir, però hi ha moltes circumstàncies.


Durant aquesta pretemporada l'Olimpyc Floresta farà un total de set partits amistosos. El primer, aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el Barça B, que milita a la Nacional A, a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.