Impecables com a visitants


  • Comparteix:

L'Olímpyc s'ha retrobat amb la victòria amb un gran resultat a domicili

L'Olímpyc s'ha retrobat amb la victòria amb un gran resultat a domicili

L'Olímpyc es retroba amb la victòria a la pista del Can Tito Vilanova i consolida la seva posició en la part alta de la taula. Els homes de José González s'han acabat imposant per un contundent 3 a 9 després d'un primer temps molt igualat.

Els jugadors florestans han realitzat un partit molt complert que no s'ha decidit fins als últims minuts del matx. El Can Tito Vilanova ha plantat cara a l'Olímpyc, però ha acabat acusant l'esforç físic i no ha pogut aguantar l'intensitat del joc en el tram final de l'enfrontament. L'Olímpyc ha aprofitat el cansament del rival per llençar-se al joc ofensiu i ha acabat golejant amb contundència. D'aquesta manera, l'Olímpyc es manté a la part alta de la classificació del grup 2 de la Nacional B.

L'entrenador del conjunt florestà, José González, ha mostrat la seva satisfacció per la victòria i ha felicitat als seus homes pel bon joc exhibit. Diego Neira, jugador nou d'aquesta temporada i que ha anotat dos gols en el partit d'avui, explica les claus de l'efectivitat de cara a porteria de l'equip de La Floresta.

Diego Neira

Tenim un joc bastant vertical. No ens dediquem a marejar la pilota, intentem profunditzar bastant i acabar totes les jugades.




Amb els nou gols marcats avui, l'Olímpyc suma ja 25 gols a domicili, perfilant-se com un dels equips més perillosos de la categoria a camp contrari. En la propera jornada, els florestans rebran la visita de l'Ametlla Merola amb l'objectiu de seguir sumant punts i de tornar a començar una bona ratxa de victòries.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.