Remuntada agònica


  • Comparteix:

L'AXA continua celebrant gols i victòries

L'AXA continua celebrant gols i victòries

L'AXA Sant Cugat s'ha retrobat amb la victòria guanyant per 2 gols a 1 al Maderas Altoaragón a la setena jornada de la Nacional A. L'equip santcugatenc no ha disputat un bon partit, però dos gols als últims cinc minuts han remuntat el matx. Amb aquest resultat, l'equip santcugatenc se situa amb 13 punts a la zona mitja-alta de la classificació.

Els santcugatencs volien seguir demostrant les sensacions que els han portat a vèncer tres dels sis primers partits a la nova categoria. La primera part ha estat força ensopida, ja que cap dels dos equips aconseguia fer dues passades seguides, i s'ha arribat al descans amb empat a zero.

Tot i això, al minut vuit de la segona part, dues ocasions de l'equip local han fet despertar l'AXA que s'ha llençat a per la victòria. Malgrat el bon joc, un contraatac ha avançat contra tot pronòstic l'equip rival. L'AXA no s'ha donat per vençut i ha pressionat la porteria rival. Un minut després ha empatat el matx. Al minut 18 ha arribat el gol de la victòria després de recollir una primera ocasió que havia anat al pal. Els últims 23 segons, amb el Maderas Altoaragón jugant de 5, i l'AXA amb tres jugadors de camp per l'expulsió de Marc Casas, han estat tensos. Els santcugatencs han aconseguit mantenir el resultat i obtenir la victòria. El tècnic de l'AXA, Javi Martínez, analitza el partit.

Jaime Martínez

Crec que el resultat ha estat just, tot i que el partit ha estat horrible





Després de set jornades, l'AXA Sant Cugat suma quatre victòries, un empat i dues derrotes a la Nacional A. La propera jornada, els santcugatencs visiten la pista del Club Fabara aragonès, dissabte a les sis de la tarda (18:00h)




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.