Victòria de mèrit

L'AXA suma la sisena victòria de la temporada

L'AXA Sant Cugat guanya per 1 gol a 4 el Sícoris Club de Lleida a la desena jornada de la Nacional A de futbol sala. Amb aquest triomf els vermell-i-negres es consoliden a la part alta de la taula.

L'AXA Sant Cugat encadena la segona victòria consecutiva gràcies al triomf aconseguit a la pista del Sícoris Club. La primera part ha estat dominada per l'AXA, que ha disposat de les millors ocasions de gol. Els rivals esperaven l'error dels santcugatencs per sortir al contraatac. S'ha arribat al descans amb 0 a 1 favorable als santcugatencs.

A la segona part, els locals han pressionat més, buscant igualar el marcador. Però ha estat l'AXA el que ha transformat el 0 a 2. El Sícoris ha jugat al límit, posant contra les cordes durant uns minuts els santcugatencs i aconseguint l'1 a 2. En una jugada d'estratègia dels vermell-i-negres han fet el tercer. El quart i definitiu gol ha arribat a falta d'un segon per a l'acabament del matx.

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que estant millorant però cal anar partit a partit.

Jaime Martínez

Hem jugat força bé i hem tornat a millorar. Esperem continuar així partit a partit.

A la propera jornada els santcugatencs s'enfronten al Manresa, equip situat a la zona mitja de la taula.