Posant pressió al líder

L'Olímpyc ha vençut per 6 a 3

L'Olímpyc Floresta ha vençut per 6 gols a 3 el Pallejà en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Nacional B. En una bona primera part, el 2 a 0 semblava encarrilar el partit, però la reacció visitant a la segona part ha fet que els locals haguessin de suar per aconseguir la victòria.

Després de la derrota de la setmana passada davant el Balaguer i no aprofitar l'ensopegada del líder, el Riera de Cornellà, els florestans han arribat al partit amb l'obligació de vèncer. El Pallejà, situat a mitja taula, semblava el rival idoni per aconseguir-ho. En una primera part on l'equip local s'ha defensat i només ha buscat passades llargues, l'Olímpyc ha estat pacient a l'hora de buscar la porteria rival. Amb dos gols, l'equip local ha arribat a la mitja part amb un resultat còmode.

La segona part no ha pogut començar millor, una bona jugada de Xaloc Rion ha posat el 3 a 0 que semblava sentenciar. Però en un habitual moment de desconcentració dels florestans, el Pallejà amb tres gols ha igualat un altre cop el partit, a sis minuts pel final. L'Olímpyc, en una reacció de campió i amb dos gols de Martí Casas en dos minuts ha posat el 5 a 3 que ha sentenciat el partit. Un gol de doble penal a l'últim minut, ha deixat el definitiu 6 a 3. El jugador de l'Olímpyc, Martí Casas, analitza els errors de concentració de l'equip i el partit.

Martí Casas

A les segones parts sempre afluixem, encara que avui hem reaccionat i ens hem endut la victòria.

La propera setmana, l'Olímpyc torna a jugar a casa i s'enfrontarà al Sant Sadurní. El partit es disputarà dissabte a les sis de la tarda (18:00h.) a les instal·lacions de Can Llobet.