Objectiu: l'ascens


  • Comparteix:

Si aconsegueixen l'ascens aquesta imatge es repetirà

Si aconsegueixen l'ascens aquesta imatge es repetirà

L'Olímpyc Floresta arriba a l'aturada nadalenca ocupant la segona posició de la Nacional B a tan sols un punt del líder. Els florestans busquen retornar a la Nacional A, categoria que van perdre la temporada passada.

L'equip florestà va començar el seu camí a la Nacional B vencent amb comoditat els partits a domicili, mentre que a Can Llobet les victòries s'havien de suar més. Després de tres victòries en tres partits, la visita del Sant Vicenç a la pista de l'Olímpyc es va convertir en la primera derrota de la temporada i va fer que l'aleshores invicte Riera de Cornellà se situés líder en solitari. De nou, dues victòries seguides per tornar a caure derrotats, aquest cop a la pista del Balaguer. Després d'aquesta segona ensopegada, l'Olímpyc va tornar a encadenar tres victòries seguides que junt amb algun mal resultat del líder feia que el Riera de Cornellà visités Can Llobet només un punt per sobre dels florestans en l'últim partit de l'any.

L'Olímpyc no va aprofitar l'oportunitat de situar-se primer a l'empatar a u en un partit dur i intens. Tot i això, el segon entrenador de l'Olímpyc, Txema Redondo, creu que podien haver tret un resultat més positiu.

Tot i la segona posició, l'equip de La Floresta és el màxim golejador del grup 2 de la Nacional B amb 61 gols i el segon que menys encaixa, amb 29. La segona volta es presenta interessant ja que l'Olímpyc juga els partits més complicats a domicili. L'equip de La Floresta visitarà la pista del Sant Vicenç, Sant Andreu i Riera de Cornellà, malgrat això, el jugador de l'Olímpyc, Martí Casas, es mostra optimista.

La competició torna al gener, amb els quatre últims partits de la primera volta i després la segona, que de ben segur, serà apassionant. Esperem doncs, que l'Olímpyc pugui assolir el seu objectiu i la temporada vinent torni a disputar els partits a la Nacional A.


Reportatge Olímpyc Floresta

Escolta aquest reportatge






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.