Victòria sense transcendència

Nova victòria de l'AXA Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat suma tres punts més en guanyar per 3 gols a 2 el Vila-seca a la 27a jornada de la nacional A de futbol sala. Els vermell-i-negres, sense jugar-se res, continuen aconseguint bons resultats.

En un partit sense transcendència a la classificació, han estat els santcugatencs els que han aconseguit el triomf. Abans d'arribar al primer minut de joc, Agus ha inaugurat el marcador. I encara no s'havien disputat set minuts que els visitants han igualat i Xavi Oliveras ha tornat a donar avantatge als santcugatencs. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat marcada per les imprecisions i per l'elevat nombre d'oportunitats de gol pels dos conjunts. Però no ha estat fins a l'últim minut que, novament, Agus ha fet el 3 a 1. Deu segons més tard, i jugant de cinc, el Vila-seca ha fet el 3 a 2 final. El tècnic de l'AXA, Jaime Martínez treballa de cara a la propera temporada.

Jaime Martínez

Estem pensant en millorar els jugadors per a la propera temporada. Falten alguns retocs, però potser pugen alguns jugadors del B.

La setmana vinent l'AXA visita l'Industrial Bial Caspe, equip que ocupa la setena posició i que suma cinc punts més que els vermell-i-negres.