Victòria per seguir somiant

L'Olimpyc Floresta guanya 3 a 2 a l'Esparreguera

L'Olimpyc Floresta venç per 3 gols a 2 l'Esparreguera en l'últim matx de la temporada a Can Llobet. Els florestans han patit més del que esperaven davant un Esparreguera que ha lluitat fins l'últim segon per sumar algun punt a La Floresta i no perdre la categoria. Amb aquest resultat i el permís del Can Tito Vilanova i del Marfil Santa Coloma, els de Txema Redondo encara tenen opcions d'aconseguir l'ascens a la Nacional A de futbol sala.

Els visitants han arribat a Can Llobet amb una consigna molt clara, impedir als florestans que arribessin al seu camp i que tinguessin possibilitats d'avançar-se al marcador. I ho han aconseguit fins a les acaballes de la primera part, quan els de Txema Redondo posaven l'1 a 0 al marcador, resultat amb el que s'anava al descans.

A la represa la dinàmica del partit ha seguit igual. Els visitants molt tancats i els locals buscant algun forat per on poder arribar a la porteria i augmentar l'avantatge al marcador. Tot i les reiterades opcions de gol, el porter de l'Esparreguera ha fet un gran paper impedint que vuit ocasions clares es transformessin en gol.
L'Esparreguera ha sabut aprofitar un error defensiu dels florestans i ha marcat el gol de l'empat. L'emoció del matx però, ha vingut a l'últim minut del partit, quan els blau-i-blancs han marcat el 2 a 1. A falta de 14 segons pel final han anotat el 3 a 1 i quan faltaven set segons, els visitants han aprofitat un altre error defensiu per marcar el 3 a 2 final.

El tècnic de l'Olimpyc Floresta analitza la victòria.