Txema Redondo segueix, José González marxa


  • Comparteix:

Txema Redondo continuarà com a tècnic de l'Olímpyc Floresta

Txema Redondo continuarà com a tècnic de l'Olímpyc Floresta

El president de l'Olímpyc Floresta, Ángel Ruiz, ha confirmat a Cugat.cat que Txema Redondo continuarà com a entrenador del primer equip de cara a la temporada vinent, però José González, que formava part de la direcció tècnica, marxa per motius laborals. Ruiz ha valorat positivament aquesta temporada i espera que la possible reestructuració de les categories estatals permeti l'ascens de l'equip a Nacional A.

El president de l'Olímpyc Floresta, Ángel Ruiz, ha valorat amb un vuit el treball realitzat pel primer equip de l'entitat que ha finalitzat en tercera posició a la Nacional B. Els florestans estan pendents de la possible reestructuració de categories per saber si poden ascendir a la Nacional A.

Un cop acabada la temporada és moment de parlar del present i del futur del conjunt. Ángel Ruiz ja ha avançat que la direcció tècnica canviarà. Txema Redondo continuarà, però Jose González marxa per motius laborals, segons el president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz.

Ángel Ruiz

Txema Redondo continuarà, però Jose González marxarà per motius laborals.



Ruiz ha explicat que en les properes setmanes es coneixerà el nom de la persona que acompanyarà a Txema Redondo al capdavant de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.