A un pas de la final de Copa


  • Comparteix:

Els benjamins de l'Olímpyc tenen l'oportunitat d'arribar a la final de la Copa Catalana

Els benjamins de l'Olímpyc tenen l'oportunitat d'arribar a la final de la Copa Catalana

Els equips benjamí i infantil de l'Olímpyc Floresta es juguen avui l'accés a la final de la Copa Catalana. Els benjamins ho fan contra Les Corts, vigents campions, a les set de la tarda a Barcelona. Els infantils, que en un principi havien de disputar ahir el seu partit, jugaran finalment avui a Can Llobet a partir de tres quarts de sets contra el Marfil Santa Coloma.

Els jugadors de l'Olímpyc, dirigit per Rafel López i Víctor Feu, estan a només un pas de la final de Copa Catalana. Els de la Floresta han fet una bona temporada, aconseguint la permanència a la Divisió d'Honor i plasmant una gran actuació a la Copa, que encara podria arrodonir-se més si aconseguissin una plaça per la final.

El tècnic florestà Víctor Feu és conscient de la dificultat que comporta enfrontar-se a un equip com Les Corts, però assegura que el seu equip saltarà a la pista amb la victòria com a únic objectiu.

Víctor Feu

El partit comença 0-0. Pot passar qualsevol cosa.


Víctor Feu es mostra molt satisfet del paper dels seus jugadors a la Copa i valora el mèrit d'haver arribat a aquesta semifinal.

Víctor Feu

Per nosaltres arribar fins a semifinals és un bon paper.



Els florestans es trobaran davant un equip molt fort físicament i molt perillós en atac que busca revalidar el títol de campió. El partit, avui, a les set de la tarda a Barcelona. Olímpyc Floresta i Les Corts lluiten per un lloc a la final de la Copa Catalana, on s'enfrontaran al vencedor de l'altra semifinal entre Arenys i Marfil Santa Coloma.

Els infantils jugaran a tres quarts de set de la tarda a Can Llobet contra el Marfil Santa Coloma. El partit estava programat per dilluns però un malentès d'horaris entre la Federació Catalana de Futbol i els clubs ha fet que finalment es disputi aquesta tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.