Derrota contundent per començar


  • Comparteix:

Marc Casas no ha pogut amb el seu exequip

Marc Casas no ha pogut amb el seu exequip

L'AXA Sant Cugat debuta a la lliga amb una contundent derrota per 11 gols a 2 a la pista de l'Escola Pia de Sabadell. Els vermell-i-negres, que ja perdien per tres gols a la mitja part, s'han enfonsat a la represa i se situen cuers del grup 6 de la Nacional A. L'equip santcugatenc, no ha estat rival per un equip sabadellenc que ha aprofitat totes les ocasions de les que ha disposat.

L'AXA Sant Cugat no ha tingut una bona estrena de la competició. L'equip de Jaime Martínez ha estat desencertat durant tot el partit i només ha plantat cara a l'inici del matx. Els vermell-i-negres han disposat d'alguna oportunitat a la primera part però no han perforat la porteria rival. En canvi, cada ocasió sabadellenca es convertia en gol. A la mitja part els locals guanyaven per un clar 3 a 0. A la represa el joc santcugatenc ha estat pitjor i els gols de l'Escola Pia s'han anat succeint. Els visitants han pogut anotar dos gols quan el partit ja estava més que sentenciat.

L'entrenador de l'AXA Jaime Martínez, creu que el partit ha estat molt desequilibrat.

Jaime Martínez

Hem tingut les nostres opcions, no les hem aprofitat i ells han estat molt superiors.



La propera setmana l'equip santcugatenc debuta a casa davant un dels equips favorits de la categoria, l'Hospitalet Bellsport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.