Tornen a encaixar una golejada


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat cau golejat davant l'Hospitalet Bellsport (2-9) en el debut dels vermell-i-negres com a locals. Els santcugatencs es veuen superats en tot moment per un dels màxims aspirants a l'ascens de categoria i només poden maquillar el resultat en els últims instants de partit. La lesió de Gerard durant l'escalfament ha estat el preàmbul de la segona derrota contundent de la temporada.

Vint gols encaixats en dues jornades i només quatre gols a favor és el balanç de les dues primeres jornades de lliga per l'AXA Sant Cugat. Els visitants han estat superiors en tot moment i han demostrat perquè volen pujar aquesta temporada de categoria. Dues errades han significat dos gols en una primera meitat on només Marc Casas ha inquietat la porteria rival. Ni les jugades d'estratègia ni els intents de contraatac han tingut efecte. Un gol en pròpia porta de Marc Muñoz ha dissipat totes les opcions vermell-i-negres d'obtenir un resultat positiu. El desgast físic i les continues rotacions dels riberencs han fet que poc a poc el resultat fos més ampli. L'entrenador de l'equip, Jaime Martínez, reconeix que hi ha problemes i que 'falta una mica de confiança'.

Jaime Martínez

Ens costa molt fer gols i als rivals poc. No sé que ens passa, potser ens falta una mica de confiança.



L'Hospitalet continua amb la seva bona trajectòria i manté intacte el seu objectiu principal, l'ascens. El seu tècnic, Xavi Closas, creu que lluiten per fites diferents i que ara comença la lliga pels vermell-i-negres.

Xavi Closas

Nosaltres hem de lluitar per estar a dalt i la seva lliga comença ara. El Jaime és un bon entrenador i sap què ha de fer.




La tercera jornada de lliga enfrontarà els santcugatencs amb el Premià. Els de Jaime Martínez intentaran passar pàgina i sumar els primers punts de la temporada en una pista complicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.