Primer empat de l'AXA en un partit irregular


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit de l'Axa Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un partit de l'Axa Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat empata (2-2) al camp del Ripollet i aconsegueix el primer empat de la temporada. Els santcugatencs han desaprofitat un avantatge de dos gols que tenien al descans. El jugador vermell-i-negre Jordi Palau afirma que el seu equip ha estat bé en línies generals i que el punt de l'empat és positiu.

Durant la primera part del matx els vermell-i-negres han dominat i s'han avançat al marcador amb dos gols santcugatencs d'Enrique Broto i Albert Tejero. L'AXA Sant Cugat ha desaprofitat l'ocasió de sentenciar el matx amb un tercer gol.
A la represa el Ripollet ha empatat a dos en només cinc minuts. Després de l'empat, el conjunt local tenia les ocasions de perill per donar la volta al matx i avançar-se al marcador. Finalment, a l'últim minut de partit els santcugatencs han jugat amb un jugador més degut a l'expulsió d'un jugador del Ripollet.
D'aquesta manera es trenca definitivament la mala ratxa de l'inici de lliga dels vermell-i-negres amb una victòria i un empat.

El jugador santcugatenc Jordi Palau assegura que el punt de l'empat és positiu.

Jordi Palau

En línies generals l'equip ha estat bé. Hem de continuar així i sumar punts.



La propera jornada l'AXA Sant Cugat jugarà contra el Gavà amb l'objectiu de continuar sumant punts per sortir de la zona baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.