Líders invictes


  • Comparteix:

Nova victòria florestana

Nova victòria florestana

L'Olímpyc Floresta venç (2-5) a la pista del Sant Sadurní en la tercera jornada del grup 2 de la Nacional B. Els florestans compten els seus partits per victòries i se situen líders a l'espera dels resultats dels altres dos equips invictes a la categoria, l'Esparreguera i el Pallejà. Els blanc-i-blaus s'han avançat amb dos gols de Rubén a la primera meitat que els han permès tenir el partit controlat en tot moment.

L'Olímpyc ha començat la temporada en plena forma. Tres partits i tres victòries serveixen als florestans per situar-se al capdavant de la classificació i perfilar-se com un dels candidats a l'ascens. El Sant Sadurní només ha pogut incomodar els blanc-i-blaus al final del primer temps posant l'1 a 2. A la represa el bon nivell de joc dels jugadors de Txema Redondo ha fet que amb tres gols més sentenciessin el partit. Als últims minuts els locals han començat a jugar de cinc i els ha servit per anotar el 2 a 5 final.

El jugador de l'Olímpyc Oscar Cruz destaca l'inici de temporada dels florestans.

Oscar Cruz

Hem començat amb una dinàmica positiva que és molt important pel grup. Aquest era un partit important.





La propera setmana els blanc-i-blaus reben el Sant Andreu de la Barca, dissabte a les sis del vespre a Can Llobet. Una nova pedra de toc per un equip que espera seguir invicte a la categoria i mirant a la resta d'equips pel retrovisor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.