Un tulipà vermell-i-negre


  • Comparteix:

Richi Ferrer amb la samarreta de l'AORC-Lebo d'Amsterdam

Richi Ferrer amb la samarreta de l'AORC-Lebo d'Amsterdam

L'exjugador de l'AXA Sant Cugat Richi Ferrer ha assegurat que encara s'està adaptant al seu nou equip, l'AORC-Lebo d'Amsterdam, i a la Topdivise holandesa. Amb quatre jornades disputades, el santcugatenc es mostra ambiciós i aspira a gaudir de més minuts i més ocasions de gol. Richi Ferrer confia que el seu exequip, l'AXA Sant Cugat, pugui mantenir la categoria a Primera Nacional i no tanca les portes a un possible retorn la temporada vinent.

L'ala-pívot català, de 22 anys, ha reconegut que hi ha un fort contrast entre la lliga holandesa i la Primera Nacional estatal. Segons Richi Ferrer, la Topdivise és menys tàctica, però molt més tècnica, amb jugadors amb una gran qualitat individual.

Els canvis en la manera de jugar han complicat l'adaptació de l'exvermell-i-negre al seu nou equip, però Ferrer espera millorar ràpid i adaptar-se al joc holandès.

Pel que fa al rendiment del seu equip, l'AORC-Lebo d'Amsterdam, el santcugatenc admet que no han tingut un bon inici de campanya. Els de la capital holandesa han aconseguit una victòria en quatre jornades i ocupen l'avantpenúltima posició. Tot i això, Ferrer explica que l'objectiu és la permanència a la màxima categoria del futbol sala d'Holanda.

D'altra banda, Richi Ferrer reconeix que troba a faltar el seu exequip, l'AXA Sant Cugat, al qual segueix des de la distància. Ferrer creu que els vermell-i-negres tenen la permanència complicada, però confia en la qualitat dels seus excompanys per aconseguir-la. L'exjugador de l'AXA, que tornarà a Catalunya l'any que ve, no tanca les portes a un possible retorn al que considera 'el club de la meva vida'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.