Amb mitja part en tenen prou


  • Comparteix:

Imatge de l'inici del partit

Imatge de l'inici del partit

Segona victòria de la temporada per l'AXA Sant Cugat, que s'ha imposat al Gavà (6-4) en una gran segona part i ja acumula tres partits sense conèixer la derrota. Els vermell-i-negres han fet un gran esforç físic per doblegar un Gavà que al descans guanyava de dos gols.

Jaime Martínez ha apostat pels canvis constants i cada tres minuts substituïa tots els jugadors de camp de cop. El partit de dijous contra el Barça ha fet que molts jugadors paguessin l'esforç i arribessin una mica carregats al matx. La manca de continuïtat en el joc ha provocat que els visitants aprofitessin dues jugades per marcar dos gols que posaven costa amunt el partit. La reacció ha arribat a la represa quan tots els jugadors han agafat el ritme del partit. Així ho explica el tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez.

Jaime Martínez

Alguns jugadors necessiten més minuts, però a la segona part, ja escalfats, ens hem posat per davant en el marcador. Hem fet un gran esforç.



En només mig minut, els santcugatencs han retallat distàncies i en cinc minuts han capgirat el marcador. El domini de l'AXA s'ha anat traslladant en el marcador fins els 6 a 4 final que significa la segona victòria de la temporada.

Els santcugatencs encadenen tres jornades sense perdre i ja pensen en el proper rival, que serà La Unión de Santa Coloma de Gramenet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.