Els passa una piconadora per sobre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'AXA Sant Cugat es veu superat pel Bar Mi Casa (8-2) i encadena la segona derrota consecutiva a la Nacional A de futbol Sala. Els vermell-i-negres han anat sempre a remolc i no han trobat solucions a la superioritat local. Amb aquest resultat, els vermell-i-negres tornen a caure en una de les vuit places de descens.

Derrota previsible d'un AXA Sant Cugat inferior, davant un Bar Mi Casa que somia amb l'ascens a la Divisió de Plata del futbol sala estatal. Tres gols locals a la primera part han sentenciat el matx. Malgrat tot, els santcugatencs no s'han rendit i han sortit de cinc a la represa per intentar retallar distàncies, però no ha resultat. Al final, segona derrota consecutiva i, de nou, en zona de descens. El porter de l'equip Carlos Suay reconeix la superioritat dels rivals i afirma que els han 'banyat'.

Carlos Suay

És un equip superior. Hem posat ganes i intenció, però la sort tampoc ens ha ajudat durant la primera part. A la segona ens han 'banyat'.





La propera setmana els vermell-i-negres descansen. 15 dies vitals per intentar plantar cara al líder de la categoria, el Club Sala 5 Martorell, en el proper partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.