Tres punts d'or

L'Olímpyc Floresta venç (7-5) el Pallejà a la novena jornada del grup 2 de la Nacional B i fa un pas de gegant per continuar al capdavant de la taula i deixar enrere un rival directe. Els blanc-i-blaus han disputat un partit molt seriós i en un final molt disputat aquest cop s'han endut la victòria sabent jugar amb intel·ligència i força els últims minuts de partit.

L'Olímpyc s'ha avançat ràpidament en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta de l'equip visitant. El Pallejà però, a partir d'aquest moment ha demostrat perquè és un dels equips aspirants a l'ascens i ha remuntat l'enfrontament momentàniament, ja que els florestans han igualat abans del descans. A la represa, l'Olímpyc s'ha avançat tres vegades, però l'equip visitant no s'ha deixat sorprendre i ha igualat cada avantatge florestà. El partit ha arribat amb empat a cinc gols als tres minuts finals però, aquest cop la balança s'ha decantat per l'equip de casa. El sisè gol a dos minuts de l'acabament ha obligat el Pallejà a jugar de cinc i, tot i que han disposat d'alguna ocasió per empatar, els blanc-i-blaus han sentenciat amb el setè a quaranta segons del final. Victòria de l'Olímpyc que segueix al capdavant de la taula sense haver perdut cap partit.

El capità florestà, Xaloc Rion, valora la victòria.

Xaloc Rion

Ha estat molt intens, molt ajustat i hem tingut punts positius i negatius com regalar oportunitats.

La propera setmana l'Olímpyc descansa i torna a la competició a la pista de la Penya Barcelonista Solsona, equip situat a la part baixa de la taula. A priori, un partit idoni per continuar amb el bon ritme dels florestans.