Gran oportunitat perduda

Foto d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat cau (5-4) a la pista del conjunt mallorquí Associació Amigos de Calvià després de marxar al descans amb una diferència de tres gols a favor en el marcador. Els de Jaime Martínez han desaprofitat les ocasions que han tingut al segon temps i la intensitat defensiva i el bon joc en cinc dels balears han fet que els santcugatencs se n'anessin de les illes amb les mans buides.

El partit ha començat amb un gol en contra pels vermell-i-negres, tot i que ràpidament s'han fet propietaris del partit i han protagonitzant una bona primera meitat, anotant fins a quatre gols i arribant al descans amb un contundent 1 a 4 en l'electrònic. No obstant, a la represa tot ha variat i la intensitat defensiva i el bon joc de cinc dels locals, sumat a una preocupant falta d'encert de cara a porteria dels santcugatencs, ha anat ajustant les distàncies en el marcador fins que a falta de poc més d'un minut pel final del partit, l'Associació Amigos de Calvià ha anotat el gol de la victòria.

El tècnic de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, ha destacat que algunes decisions arbitrals tampoc els han afavorit.

Jaime Martínez

Ens ha faltat encert, ells han estat molt al límit en defensa i algunes jugades molt dubtoses no ens han afavorit.

Amb aquest partit els vermell-i-negres acumulen sis derrotes consecutives i arriben a l'aturada nadalenca a les darreres places del grup 6 de la Nacional A. A la tornada de les vacances els santcugatencs tenen una gran oportunitat per trencar aquesta ratxa en l'última jornada de la primera volta, ja que s'enfronten al Marfil Santa Coloma, que es troba només una plaça per sobre a la classificació.