Derrota davant el nou líder

L'AXA no aixeca cap

L'AXA Sant Cugat planta cara durant la primera part al nou líder del grup 6 de la Nacional A, l'Hospitalet Bellsport, tot i que suma una nova derrota (7-2). Els vermell-i-negres han arribat a igualar el matx amb l'empat a 1 i han mantingut el tipus durant el primer temps. A la represa, la qualitat de l'equip hospitalenc s'ha imposat a les ganes i esforç dels santcugatencs.

L'AXA Sant Cugat suma una nova derrota i es queda a la part baixa de la taula. Els vermell-i-negres arribaven a l'Hospitalet amb urgències, però conscients que el rival era un dels més forts de la categoria. El partit s'ha posat de cara pels locals amb el primer gol, però els homes de Jaime Martínez han estat capaços de donar la rèplica per empatar el partit. La igualada s'ha trencat en pocs segons amb un gol d'empalmada d'un jugador hospitalenc. Els locals han aconseguit aguantar fins el final del primer temps, quan ha arribat el tercer gol. A la represa, els vermell-i-negres han cedit i han arribat més gols locals que han trencat el partit. Tot i un gol més santcugatenc, al final, l'equip de l'Hospitalet ha passat per sobre dels visitants amb un gol rere un altre.

Tot i la derrota, el tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, destaca la feina de l'equip i la desigualtat en el partit.

Jaime Martínez

L'equip està treballant molt, però avui era un dia molt complicat per la diferència que hi ha.

L'AXA té dues setmanes de descans i tornarà a la competició davant el Premià. Els santcugatencs són penúltims i redueixen les opcions de mantenir la categoria aquesta temporada.