Marc Casas, a la 2a Jornada Solidària


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Marc Casas

Imatge d'arxiu de Marc Casas

El jugador de futbol sala de l'AXA Sant Cugat Marc Casas participa diumenge a la 2a Jornada Solidària organitzada per 'El futsal es mou'. Casas formarà part del combinat de Nacional A, que jugarà un quadrangular contra dos combinats de Nacional B i l'Hospitalet, l'amfitrió del projecte solidari. Els jugadors de l'Olímpyc Floresta Xaloc Rion i Aleix Flores hi participaran amb un dels equips de Nacional B.

El futbolista vermell-i-negre participa per segon any consecutiu en aquesta Jornada Solidària que recauda fons per desenvolupar projectes a Guatemala. Casas assegura que és un motiu d'orgull poder-hi estar per l'oportunitat de jugar amb jugadors d'alt nivell.

Marc Casas

És una oportunitat per jugar amb gent molt bona. La convocatòria ha estat una sorpresa perquè el club (l'AXA) està molt malament.



Casas assegura que es tracta d'una bona iniciativa i d'una forma de donar a conèixer el futbol sala.

Marc Casas

És un acte molt maco. Serveix per fer una escola a Guatemala. També és útil per expandir el futbol sala.




Diumenge, a les quatre de la tarda, el pavelló del CE Alheña, a l'Hospitalet del Llobregat, acollirà el quadrangular de la 2a Jornada Solidària entre els dos combinats de Nacional B, el combinat de Nacional A i l'Hospitalet. Marc Casas, de l'AXA, estarà a l'equip de Nacional A i Xaloc Rion i Aleix Flores, de l'Olímpyc, estaran al de Nacional B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.