S'aferren al lideratge i recuperen sensacions

Rion content de l'actitud

L'Olímpyc Floresta compleix davant el Sant Sadurní (4-2) i torna a sumar els tres punts després de dues jornades. Els florestans han dominat el joc i han demostrat perquè són els màxims aspirants al títol de lliga. La derrota del Sant Vincentí contra l'Esparreguera (5-6) els torna a deixar al capdavant de la classificació en solitari.

El partit semblava encarrilat quan al descans l'Olímpyc guanyava per dos gols a zero. Però un gol visitant tot just iniciar el segon temps ha posat emoció al matx. Tot i el tercer gol florestà, el Sant Sadurní no s'ha rendit i ha tornat a retallar distàncies. Només la intensitat i l'esforç han permès sentenciar el partit amb el quart i definitiu gol. Amb aquest triomf els florestans mantenen el lideratge del grup B de Nacional B. El capità de l'equip, Xaloc Rion, reconeix certs símptomes de recuperació.

Xaloc Rion

Ens hem refet una mica, a veure si retrobem la bona dinàmica i el bon joc i tornen les victòries.

La derrota del Sant Vincenç contra l'Esparreguera (5-6) els torna a deixar al capdavant de la classificació en solitari. La jornada vinent visiten la pista del Sant Andreu de la Barca, equip de la zona alta de la taula.