Festival de gols

L'AXA Sant Cugat venç (8-5) el Ripollet i suma els últims sis punts disputats a la Nacional A. Els vermell-i-negres han fet una primera part molt seriosa i han aprofitat al màxim totes les ocasions de gol que han disposat. A la segona part l'equip santcugatenc s'ha defensat dels atacs visitants, que han jugat de cinc durant els últims deu minuts.

Victòria important de l'AXA davant el Ripollet. Els santcugatencs han plantat cara des del primer moment a un equip situat a la mitja taula i que ha dominat el control de la pilota. La primera part ha estat igualada i els vermell-i-negres han arribat al descans amb avantatge gràcies a dos gols de doble penal. A la represa, tres gols en dos minuts han posat els locals amb un clar avantatge. A partir d'aquest moment, el Ripollet ha jugat de cinc i ha reduït distàncies amb dos gols. Els santcugatencs ho han donat tot per mantenir el resultat i s'han tancat al darrere. La bona defensa i un gol a 11 segons del final han certificat l'important victòria.

El tècnic de l'AXA, Jaime Martínez, valora la victòria.

Jaime Martínez

El primer gol ha estat una errada, però la defensa ha estat impecable. Avui hem cregut.

La setmana vinent els vermell-i-negres visiten la pista del Gavà, un dels molts equips immersos en la lluita per evitar el descens de categoria.