L'Olímpyc empata in extremis i continua líder

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) amb el Pallejà en un partit en el qual els florestans han anat de menys a més. El gol de l'empat, que arribava a falta de sis segons per l'acabament del matx permet que els de Chema Redondo mantinguin el lideratge de la Nacional B i els apropa al seu objectiu, l'ascens.

Als florestans els ha costat trobar-se còmodes. La primera part ha comptat amb poca intensitat dels de Chema Redondo i amb l'efectivitat dels locals, fet que els ha donat l'avantatge en el marcador i els ha permés arribar al descans amb un 2 a 0.
A la represa les coses han canviat i l'Olímpyc ha sortit més concentrat amb tota la intenció de capgirar el marcador advers. Amb el domini del matx ha arribat l'empat.
L'emoció del partit ha arribat quan faltava poc més d'un minut. El Pallejà, jugant de cinc, ha aconseguit marcar el 3 a 2, fet que ha obligat a l'Olímpyc a jugar també de cinc per buscar el gol de l'empat. Finalment, a falta de sis segons, l'Olímpyc ha aprofitat una falta per marcar el que seria el gol de l'empat.
El tècnic del conjunt florestà, Chema Redondo, analitza el partit.

Chema Redondo

El resultat és just pel que hem fet. El fet de treure un punt és positiu. L'equip ha anat de menys a més.

Amb aquest resultat els florestans segueixen líders amb un punt més que el seu immediat perseguidor, el Sant Vicenç. La propera setmana l'Olímpyc descansa, i a la seguent rep el Solsona a Can Llobet.